HOME
  SERVICII
  EVENIMENTE
  GALERIE FOTO
  STIRI
  CONTACT
  Cauta in site:
 


Galerie Foto


Targul de apartamente Condominium, editia a X-a, 7-10 mai 2009, Polus Center, Cluj-Napoca
Desi aflata intr-o perioada de stagnare, piata de imobiliare din Transilvania a demonstrat ca publicul isi pastreaza interesul fata de produsele expuse vanzarii si, mai mult decat atat, si-a recapatat increderea in dezvoltatori, fiind dispus sa investeasca din nou. Singurul targ de apartamente din Ardeal, CONDOMINIUM, continua traditia de a prezenta cele mai noi si mai reprezentative proiecte din Cluj, dar si propuneri de apartamente de vacanta in Spania, in zona Costa del Sol.
29 May 2009

Targul de mobila si decoratiuni MobstilExpo, editia I, 2-5 aprilie 2009, Polus Center, Cluj-Napoca
Peste 9000 de persoane au vizitat Târgul de mobilă şi decoraţiuni Mobstil Expo, desfaşurat intre 2 si 5 aprillie la Polus Center din Cluj-Napoca. Cele 20 de firme prezente in cadrul evenimentului, care şi-au expus oferta din segmentul premium de mobilă si decoraţiuni, au avut vanzări si comenzi în valoare de 67.000 euro pe parcursul expoziţiei.
06 Apr 2009

Targul de apartamente Condominium, editia a VIII-a, 12-15 februarie 2009, Sala Palatului, Bucuresti
A opta ediţie a Târgului Internaţional de Apartamente CONDOMINIUM a adunat un total peste 8.000 de vizitatori. Din peste 10.000 de locuinte expuse la Sala Palatului, cele mai cautate au fost apartamentele cu doua si trei camere, dar si locuintele in strainatate – peste 300 de persoane si-au manifestat interesul de a achizitiona o locuinta de vacanta.
16 Feb 2009

Targul de Apartamente Condominium Editia a VI- a, 25-28 Septembrie 2008
A 6-a editie a Targului International CONDOMINIUM - care se va desfasura in perioada 25-28 septembrie 2008, la Palatul Parlamentului din Bucuresti, Sala Unirii, are loc intr-un moment in care piata imobiliara romaneasca traverseaza o perioada de maturizare, de reasezare a diverselor sale segmente. Dupa ce in ultimii ani, dezvoltarea exploziva a acestei piete s-a transformat intr-un adevarat fenomen, sfarsitul lui 2008, desi marcat de incertitudine, da sperante pentru o dezvoltare pe baze solide, la standarde europene, a pietei.
28 Sep 2008

Targului International de Apartamente Condominium Editia a II-a, 8-11 Mai 2008
A doua ediţie regională a Târgului Internaţional de Apartamente Condominium se va desfăşura, pentru prima dată în România, într-un mall - o locaţie premium din Cluj-Napoca, Polus Center, cel mai mare şi modern centru comercial al oraşului. Evenimentul îşi va deschide porţile pentru public începând de joi, 8 mai, până duminică, 11 mai 2008. Târgul International de Apartamente Condominium - Cluj Napoca 2008 va reuni 38 de companii care îşi desfăşoară activitatea în domeniul imobiliar, al construcţiilor, dar şi instituţii recunoscute din domeniul financiar-bancar.
11 May 2008

TARGUL DE APARTAMENTE CONDOMINIUM EDITIA A IV-A
Companiile Pro Active Business Communication şi Plus Media anunţă organizarea ediţiei de primăvară 2008 a Târgului Internaţional de Apartamente CONDOMINIUM şi a Salonului de amenajări şi decoraţiuni interioare CONDOMINIUM - DECO. Târgul Internaţional de Apartamente CONDOMINIUM şi Salonul specializat CONDOMINIUM - DECO vor reuni, într-un spaţiu expoziţional de peste 1.000 m.p., 42 de companii care îşi desfăşoară activitatea în domeniul imobiliar, al construcţiilor, instituţii recunoscute din domeniul financiar-bancar precum şi companii româneşti şi străine care oferă publicului variante de dotări tehnice şi amenajări interioare pentru locuinţe.
10 Feb 2008

Conferinta Comunicare - Bani - Dezvoltare, 27 noiembrie 2007 - Athene Palace Hilton
Marti, 27 Noiembrie, Hotel Athenee Palace - Hilton. Asociatia Romana a Profesionistilor in Relatii Publice (ARRP) a adus alaturi de reprezentanti ai IMM-urilor si ai bancilor, specialistii in PR si marketing la Conferinta „Comunicare – Bani – Dezvoltare”. Obiectivul evenimentului este facilitarea dialogului intre specialistii PR si IMM-uri, tinandu-se cont ca doar 22,74% dintre IMM-uri s-au concentrat in 2006 pe programe de marketing-comunicare (Carta Alba a IMM-urilor).
27 Nov 2007

Cluj-Napoca a gazdui targul Condominium si salonul Condominium Deco, 17-20 mai 2007
Companiile Pro Active Business Communication si Plus Media a organizat, in perioada 17-20 mai 2007, la Expo-Transilvania, Targul de Apartamente Condominium, editia regionala, la care au participat companii din Transilvania, Banat si din strainatate: Ungaria, Serbia, Croatia, Slovenia, Slovacia, Cehia, Polonia, Austria. Targul aa fost completat de o expozitie de decoratiuni interioare - Salonul Condominium-Deco, care se adreseaza firmelor care furnizeaza intreaga gama de accesorii si echipamente necesare dotarii unui spatiu rezidential.
27 May 2007

Targul de Apartamente CONDOMINIUM
Companiile Pro Active Business Communication şi Plus Media a organizat in perioada 15-18 Februarie 2007, la World Trade Plaza, prima ediţie a Targului de Apartamente CONDOMINIUM. Dezvoltarea explozivă a pieţei imobiliare româneşti de apartamente noi şi complexe rezidenţiale de tip « condominium », precum şi interesul constant manifestat de investitorii români şi străini pentru acest domeniu, ne-a determinat să iniţiem primul târg specializat de profil. Conceptul evenimentului îşi propune să reunească, într-un spaţiu modern si stilat, firme ce-şi desfăşoară activitatea în domeniul imobiliar, al construcţiilor, precum şi din domeniul financiar-bancar, asigurărilor de locuinţe şi amenajarii acestora.
18 Feb 2007

Noul Cod Fiscal si impozitele indirecte, 30 noiembrie 2006
30.11.2006 Sala I.L. Caragiale, Hotel Ramada Majestic Bucureşti Proactive Business Communication si Plus Media in colaborare cu reprezentanti ai Ministerului Finantelor organizeaza in data de 30 noimebrie 2006, la Hotel Ramada Majestic Bucuresti seminarul financiar « Noul Cod Fiscal si impozitele indirecte» Specialisti din Ministerul Finantelor Publice, Catalin Doica - Secretar de Stat, Mihai Hura – Director General Adjunct, Directia Taxe si Impozite Indirecte, si Daniela Tanase- Sef Serviciu Directia Legislatie Impozite Indirecte TVA, vor prezenta noile reglementari fiscale in domeniul TVA, accizelor si taxelor vamale aplicabile de la 1 ianuarie 2007, armonizate cu reglementarile europene in domeniu. Participantii la seminar se vor putea documenta cu privire la operatiunile de livrari si achizitii intracomunitare : reglementari, documente necesare si vor putea intra intr-un dialog deschis in vederea clarificarii probemelor curente cu care firmele romanesti se confrunta. Schimbul de informatii intre reprezentantii Ministerului Finatelor Publice si cei ai sectorului intreprinderilor mici si mijlocii, reprezinta un demers important de informare si comunicare, dar si o oportunitate de a discuta direct cu cei care decid politica fiscala si cadrul general de dezvoltare comerciala pentru companiile care isi desfasoara activitatea in Romania.
30 Nov 2006

FATA Asigurari Agricole SA, 25 octombrie 2006
Evenimentul s-a desfasurat la Sala Florentina a Hotelului Intercontinental si a reunit pete 150 de persoane, autoritati locale si centrale, reprezentanti ai institutiilor de asigurari si agricole din Romania, reprezentanti ai mass-media si ai Ambasadei Italiei la Bucuresti, oameni de afaceri, precum si Comitetul Director al Fata Asigurattioni din Italia.
25 Oct 2006

Expo-Conferinta -Solutii de optimizare a consumului casnic de utilitati-, Ploiesti, iulie 2006
Ploiesti, 28 Iunie- 1 iulie 2006 – Proactive Business Communication si Plus Media, in parteneriat cu Regia Autonoma de Termoficare si Servicii Publice Ploiesti (RATSP), organizeaza in perioada 29 iunie – 1 iulie 2006 la Casa de Cultura a Sindicatelor Ploiesti Expo-Conferinta “SOLUTII DE OPTIMIZARE A CONSUMULUI CASNIC DE UTILITATI”. Evenimentul isi propune sa prezinte solutii concrete asociatiilor de locatari din municipiul Ploiesti in vederea reducerii semnificative a facturilor de utiliati publice pe parcursul sezonului rece.
01 Jul 2006

Gala Excelentei in Relatii Publice a treia editie , Mariott Hotel , octombrie 2005
In calitate de coordonator al programului social “ Un zambet”, directorul general al companiei ProActive Business Communication, Angelica Iva a lansat si implementat acest proiect, finantat de catre 10 dintre companiile Grupului NCH.
15 Oct 2005

Evenimente diverse

15 Sep 2005

 

 
 
  © Copyright 2006-2007 ProActive Business Communication. All Rights Reserved.